HIV=AIDS: Fact Or Fraud

"HIV" DOES NOT CAUSE "AIDS", THIS IS JUST ANOTHER WAY FOR THE GOVERNMENT TO SIDETRACK FROM THE FACT THAT IT IS A MAN MADE VIRUS. IT IS A VERY CLEVER WAY TO MINIMIZE THE POPULATION BY GIVING THE DRUG "AZT" TO "HIV" POSITIVE PATIENTS, WHICH IN FACT IS WHAT GIVES YOU AIDS AND NOT "HIV"
redribbon
Ο ιός HIV δεν προκαλεί AIDS απλά είναι μια συγκάληψη του γεγονότος ότι το AIDS είναι ένας ιός κατασκευασμένος από ανθρώπους. Είναι αρκετά έξυπνος τρόπος για να μειώσεις τον πληθυσμό δίνοντας το "φάρμακο" "AZT" σε HIV θετικούς ασθενείς, το οποίο στην πραγματικότητα προκαλεί το AIDS και όχι ο ιός HIV.

Αποδείξεις Ότι Το AIDS Eίναι Τεχνητός Ιός!


Τη δεκαετία του ΄50 η εταιρεία Γουίσταρ, στα εργαστήρια της στην Αφρική, δοκίμαζε νέες μεθόδους για πιο αποδοτική, αλλά και πιο φτηνή κατασκευή εμβολίων κατά της πολιομυελίτιδας. Το ινστιτούτο χρησιμοποίησε ιστούς από νεφρά χιμπατζήδων, με αποτέλεσμα το εμβόλιο να μολυνθεί από έναν ιό που προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα των χιμπατζήδων. Με τις συνεχείς καλλιέργειες του εμβολίου, ο ιός μεταλλάχθηκε εντυπωσιακά, όταν ξαφνικά πέρασε στους ανθρώπους. Για τα δεδομένα της Αφρικής, όπου χιλιάδες άνθρωποι πέθαιναν, δεν υπήρχε χρόνος για δοκιμές, αλλά ούτε και για κατεστραμμένες παρτίδες του φαρμάκου, αφού -ούτως ή άλλως- οι ασθενείς ήταν καταδικασμένοι σε θάνατο από την αρρώστια. Η Γουίσταρ, λόγω χαμηλότερου κόστους, δε χρησιμοποίησε ιστούς από τα νεφρά των ασιατικών μαϊμούδων, που δεν προσβάλλονται από τον συγκεκριμένο ιό του ανοσοποιητικού συστήματος. Έτσι, η Γουίσταρ, στα εργαστήρια της στο Λίντο του Βελγικού Κονγκό, κατασκεύασε τα φονικά εμβόλια που έσπειραν το AIDS σε όλον τον πλανήτη! Τα γεγονότα που ακολουθούν φανερώνουν ότι δεν επρόκειτο για απλό λάθος, αλλά για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας:
Η πρώτη εμφάνιση του AIDS με μορφή επιδημίας συντελέστηκε στην Αφρική, στα τέλη του 1957 στο Βελγικό Κονγκό, λίγο μετά από τους εμβολιασμούς της Γουίσταρ. Παρ΄ότι η εταιρεία αντιλήφθηκε την επιδημία και την εμφάνιση του νέου ιού, δεν έκανε τίποτε: ούτε καν απέσυρε την παρτίδα του μολυσμένου φαρμάκου. Με τη συμπαράσταση και τη χρηματοδότηση των κυβερνήσεων του Απαρτχάιντ, εξάπλωσε την επιδημία σε γηγενείς πληθυσμούς της Αφρικής, με σκοπό τη σταδιακή τους μείωση και την τελική τους εξαφάνιση.
Το πιο παλιό επιβεβαιωμένο δείγμα προσβεβλημένου ιστού είναι ένας ιστός από τη Λέοπολντβιλ, κατά την ίδια ακριβώς περίοδο με τους εμβολιασμούς της Γουίσταρ. Δεν πιστοποιείται σε κανένα δείγμα η ύπαρξη του ιού πριν το 1957, όταν και έγιναν τα πρώτα πειράματα εμβολιασμού της Γουίσταρ. Τα νεφρά των χμπατζήδων και των μαιμούδων θεωρούνται ιδανική καλλιέργεια για την παρασκευή του εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας. Η υπεύθυνη των πειραμάτων της Γουίσταρ, Χίλαρι Κοπρόβσκι, δηλώνει ότι τα χρησιμοποίησε, αλλά δεν αναφέρει από ποιό είδος χιμπατζή ή μαιμούς προέρχονταν.
Ο μοναδικός ιός που παρουσιάζει τρομακτικές ομοιότητες με τον HIV, που προκαλεί το AIDS στον άνθρωπο, είναι αυτός που προσβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα των χιμπτζήδων. Αξιοσημείωτο στην όλη υπόθεση είναι το γεγονός ότι όλα τα έγγραφα και τα αρχεία που αφορούν τα πειράματα στο στρατόπεδο Λίντι έχουν εξαφανιστεί και ενδεχομένως καταστραφεί. Άραγε, το ίδιο συμβαίνει και με τον ιό του Ebola, που επίσης εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Αφρική, που πολλές φορές κινδυνέψαμε να γίνει μάστιγα σαν το AIDS, αφού υπάρχουν αποδείξεις ότι και σε αυτή την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με τεχνητό ιό;
Οι παραπάνω ειδήσεις, φυσικά, ούτε στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων δεν θα γραφούν, όπως και δεν έχουν γραφεί τόσα χρόνια. Ποιός θα μπορούσε και με τι ποσά να αποζημιώσει τα θύματα του AIDS, που τελικά, όπως τουλάχιστον φαίνεται, αποκαλύπτεται ότι είναι θύματα του Ινστιτούτου Γουίσταρ; Ποιά κυβέρνηση θα μπορούσε να αντέξει το βάρος της ευθύνης ότι δημιούργησε μια παγκόσμια επιδημία με εκατομμύρια νεκρούς και φορείς; Η κυβέρνηση των Η.Π.Α., της Αφρικής ή και των δύο;
Λοιπόν;
Πρόκειται για μια παγκόσμια συνομωσία;
Για ένα σχεδιασμένο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας;
Ή για το φριχτότερο επιστημονικό λάθος όλων των εποχών...;

0 Comments: